Onze diensten

De kerntaken van Buromac zijn de creatie en productie van nieuwe collecties die als basisproduct aangeboden worden bij de verdelers.

Er zijn echter extra diensten die wij als grafische speler voor u kunnen leveren. We beschikken over de mogelijkheid om op nagenoeg elk materiaal of ondergrond een folie of preeg te zetten.  Dankzij ons uitgebreid en divers machinepark zijn de alternatieven eindeloos. Wij bieden deze diensten en ervaring  dan ook graag aan onze klanten aan. Zo werken we samen met tal van drukkerijen voor de afwerking van verpakkingen, visitekaartjes, boekcovers…

Wij staan aan het einde van de productielijn en geven het drukwerk dat u voor uw klanten produceerde dat tikkeltje meer!

Folie geeft uw drukwerk een aanzienlijke meerwaarde en benadrukt de klasse en uitstraling die het verdient. Bezoek ook foliedruk.be!
Preeg geeft uw drukwerk een discrete extra touch door het aanbrengen van een reliëf.
Foliepreeg is een hoogwaardige veredelingstechniek met een in het oog springend kwalitatief eindresultaat.

Sinds kort bieden wij ook luxe letterpress aan. Bij de klassieke letterpresstechnologie wordt de drukvorm ingeïnkt en met de nodige kracht in het papier geduwd, waardoor er een duidelijk waarneembaar hoogteverschil tussen letter en papier optreedt. Vandoor ook de term reliëf of blinddruk. Dit gebeurt meestal op specifieke papiersoorten (betrekkelijk dun of zeer dik) die deze techniek nog meer accentueren.

Buromac gaat hierin nog een stapje verder: in plaats van de drukvorm in te inkten, maken wij gebruik van metaal- en kleurfolies die door middel van warmte en druk gekleefd worden op het papier. Er kan gekozen worden uit de traditionele metaalkleuren, goud en zilver, blinkend of mat, maar ook uit een pallet van verschillende trendy kleuren.

Kortom, bij Buromac bent u steeds aan het goede adres voor speciale druktechnieken die het drukwerk van uw klant echt af maken!